Pages

Friday, 4 September 2015

SAP HR Online Quiz Questions And Answers

41.How do you integrate OM and PA?
A. Integration of OM and PA is possible through the integration switch setting in table T770S which is PLOGI ORGA
B. Integration of OM and PA is possible through the integration switch setting in table 0001 which is POGO LOGI
C. Both
D. None of these
Ans: A

42. What are attributes of objects?
A. Attributes of an object are the properties of the object by which it is described.
B. The OM objects have some common attributes like Description, Relationship, Account Assignment , Work Schedule etc and some unique attributes like Vacancy assignment which is only for the OM object position.
C. Both
D. None of these
Ans: C

43. What are the other additional organizational assignments?
A. The other additional organizational assignments are assigning the employee to administrators in org assignment infotype 0020
B. The other additional organizational assignments are assigning the employee to administrators in org assignment infotype 0413
C. The other additional organizational assignments are assigning the employee to administrators in org assignment infotype 0001
D. The other additional organizational assignments are assigning the employee to administrators in org assignment infotype 10020
Ans: C

44. Name the three administrators?
A. The three administrators are 1.organizational key 2.Payroll Administrator 3.Time Administrator
B. The three administrators are 1.Personnel Administrator 2.Payroll Administrator 3.organizational plan
C. The three administrators are 1. additional organizational 2.Payroll Administrator 3.employee to administrators
D. The three administrators are 1.Personnel Administrator 2.Payroll Administrator 3.Time Administrator
Ans: D

45. What is organizational key mainly used for?
A. is used for authorizations
B. is used for organizational plan
C. is used for Payroll Administrator
D. is used for Time Administrator
Ans: A

46. What is organizational key?
A. An Organization key is a 14 character code that could be formed by the combination of parts/whole of certain field values in the org assignment infotype (0001)
B. eg employee group, subgroup, personnel area, sub area, org unit etc.
C. Both
D. None of these
Ans: A

47. What are employee attributes ?
A. The Client information pertaining to that employee.
B. The employee attributes are somee of the information pertaining to that employee.
C. The employee attributes are all the information pertaining to that employee.
D. None of these
Ans: C

48. How are employee attributes classified?
A. They are typically classified according to the HR structures to which the employee belongs such as organization structure, pay structure, and are stored in form of well defined and related information called infotypes.
B. They are typically classified according to the HR structures to which the employee belongs such as Work Schedule Rule , Administrator groups, and are stored in form of well defined and related information called infotypes.
C. Both
D. None of these
Ans: A

49. Both SAP HR and SAP HCM are same.
A. True
B. False
Ans: A

50.  SAP HR is a __________ module
A. Technical
B. Functional
C. Techno-Functional
D. New Dimentional
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment