Pages

Saturday, 5 September 2015

Top 30 SAP Net Weaver Objective type Questions and Answers

1. You can implement an SAP NetWeaver Portal in your landscape to achieve various business goals. Which of the following scenarios are supported by SAP Netweaver Portal?
a.        External facing Portal
b.        Federated Portal
c.        Inter Operability with third party Portals
d.        All of the above
Ans: d

2. Which of the following statements about Knowledge Management (KM) are true?
a. Knowledge Management is a part of SAP NetWeaver Enterprise Portal.
b. The entire functional scope and configuration of the Knowledge Management capabilities are available in portal iViews.
c. You do not need TREX to run knowledge management.
d. a and b both are true
Ans:d

3. With the collaboration capabilities, SAP NetWeaver allows communication and collaboration in the portal. This allows SAP NetWeaver to bring together members of project groups regardless of time and of their geographic location. Which of the following functionalities are supported by ‘Collaboration’?
a.  Asynchronous Collaboration
b.  Groupware Integration
c.   Real time Collaboration
d.   All of the above
Ans:d

4. You would like to share content between SAP and non-SAP portal systems that are distributed across your landscape, thus providing a single portal access point per user to portal, with one portal as logon portal for all users. Which of the following can you use?
a.        Federated Portal with Content Federation
b.        Federated Portal with Portal federation
Ans:a

5.   When you create new content objects in the PCD, there are two main procedures, out of which one is using Copies. How many methods are there to create copies and which are they?
a.        (i) Creating an object based template, (ii) Pasting one object into another as a copy.
b.        (i) New object by copying an existing object and pasting it elsewhere as a copy (ii) By pasting one content object into another object as a copy.
c.         By pasting one content object into another object as a copy
d.         Creating an object based template
Ans:b

6.   Which are the backend systems from which the Web Dynpro Model Object can be supplied with        information?
a.       Web Services
b.       RFC Modules such as BAPIs in an SAP ABAP backend system. This interface is provided by the Adaptive RFC and Layer (aRFC).
c.       Enterprise JavaBeans (EJBs) which encapsulate application logic.
d.        All of the above.
Ans: d

7. The Universal Work list (UWL) collects tasks and notifications from multiple provider systems and is integrated with Alert Management. The statement is:
a.        True
b.        False
Ans: a

8. What SAP component can be used to provide a single integrated user interface for users to SAP products?
a. service oriented
b. Enterprise Portal
c. SAP Netweaver Portal
d. SAP ERP Operations
Ans: b

9. What is the central component in the User Productivity Area?
a. SAP ERP HCM
b. SAP ERP Operations
c. Enterprise Portal
d. SAP Netweaver Portal
Ans:d

10. Define installed units?
a. SAP ERP Financials, Human Capital Management, Operations, Corporate Services.
b. Installed units are building blocks and are composed of clients, standalone engines and usage types.
c. It is the technical platform that powers the SAP Business Suite.
d. Integration Broker
Ans: b

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment