Pages

Saturday, 5 September 2015

SAP Net Weaver Objective type Questions and Answers

11. What ensures a central point of access to information, applications and services in the company?
a. SAP ERP Financials
b. service oriented
c. SAP Netweaver Portal
d. Enterprise Portal
Ans: d

12. You can save and reuse the part of message mapping as
  A. Mapping Template
  B. Data type Enhancement
  C. UDF Library
        D. None of the above
Ans:a

13. System Landscape Directory adheres to ?
  A. Distributed Management Task Force (DMTF)
  B. Common Information Model
        C. Spiral Model
        D. None of the above

14. Sender Agreement is not required for
  A. JDBC Adapter
  B. IDoc Adapter
  C. File Adapter
        D. None of the above.
Ans:B

15. To maintain IDoc metadata and port, which transaction codes are used in PI ?
  A. IDX5
  B. IDX1
  C. IDX2
  D. B and C both.
Ans: D

16. Types of Lookups in SAP PI are
  A. RFC Lookup
  B. JDBC Lookup
  C. SOAP Lookup
  D. All of the above.
Ans: D

17. SAP PI is open and flexible as it uses
  A. Web Services Description Language (WSDL)
  B. XML Schema Definition Language (XSD)
  C. SOAP messaging
  D. All of the above.
Ans: D

18. SAP PI is a single component that works flexibly to implement integration scenarios.?
  A. True
  B. False
Ans: B

19. What is the order of the pipeline steps in SAP PI
  A. Interface Determination, Receiver Determination, Mapping, Technical Routing, Call Adapter
  B. Receiver Determination, Interface Determination, Technical Routing Mapping, Call Adapter
  C. Receiver Determination, Interface Determination, Mapping, Technical Routing, Call Adapter
        D. None of these
Ans: C

20. You can create and maintain alert categories on the Integration Server?
  A. True
  B. False
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment