Pages

Saturday, 5 September 2015

SAP Net Weaver Multiple Choice Questions And Answers

21. New features in Advanced Adapter Engine are
  A. Direct Connection
  B. Integrated Configuration
  C. Receiver Determination
  D. A and B both
Ans: D

22. File Content Conversion is used to read
  A. XML file
  B. JDBC table
  C. Text File
        D. All of the above
Ans:C

23. You configure an Adapter in
  A. Business system
  B. Receiver Determination
  C. Communication Channel
        D. None of the above
Ans:C

24. Which one is import following objects in Enterprise Service Repository?
  A. RFC
  B. XSD
  C. IDOC
  D. All of the above
Ans:D

25. Proxies for outbound interfaces are called?
  A. Java Proxies
  B. Client Proxies
  C. ABAP Proxies
  D. Server Proxies
Ans: B

26. You design and configure PI objects in Integration Builder
  A. True
  B. False
Ans:A

27. RFC and IDoc metadata cannot be modified within PI.
  A. True
  B. False
Ans: A

28. Components of Runtime Workbench are
  A. Component Monitoring
  B. End-to-End Monitoring
  C. Message Monitoring
  D. A and B both.
Ans: D

29. You define Technical system and Business system in
  A. Software Catalog
  B. Technical Catalog
  C. System Catalog
  D. Transport Catalog
Ans: C

30. For Business Processes, what kind of mode is used ?
A. Synchronous
  B. Asynchronous
  C. Abstract
        D. All of the above
Ans: C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment