Wednesday, 2 September 2015

Top 60 First Aid Objective type Questions and Answers

1) How many compressions and breaths should you do for each cycle of CPR?
 
  A. 15 compressions, 2 breaths
  B. 30 compressions, 5 breaths
  C. 30 compressions, 2 breaths
  D. 15 compressions, 5 breaths
  E. 30 compressions, 15 breaths
Ans: C

2) What causes Anaphylactic shock?
 
  A. Choking
  B. Insect sting or spider bites
  C. 3rd degree burns
  D. Heart attack
  E. Stroke
Ans: B

3) What are the symptoms of third degree burn?
 
  A. Charred skin, no pain
  B. Charred skin, pain
  C. Blisters and pain
  D. Red and pain
  E. Grey and pain
Ans: A

4) What is the first thing you should do for severe bleeding?
 
  A. Put the victim in the recovery position
  B. Direct pressure with clean cloth or hand
  C. cover with clean cloth
  D. Give oxygen
  E. Give him water if conscious Explanation Stop the bleeding as soon as possible
Ans: B

5) Witch of the first aid duties below has the highest priority for you as a Cabin attendant?
 
  A. Re-assure the passenger
  B. Arange medical attention
  C. Be aware of danger
 
Ans: C

6) What is the main purpose of the "Route"emergency transportation technique when providing treatment to a passenger?
 
  A. To relocate (move) the passenger
  B. To administer rescue breathing
  C. To remove a blockage in the victims airway
  D. To remove a blockage in the victims airway
  E. To treat the absence of a victims breathing
 
Ans: A

7) What is your FIRST action when examining the condition of a patient?
 
  A. Check for breathing
  B. Check for insurance
  C. Speak to the victim and shake his shoulders
  D. Check for external injuries,
Ans: C

8) What is the main purpose of the "Heimlich" procedure
 
  A. To remove a blockage in the victims airway
  B. To treat the absence of a victims breathing
  C. To treat an insufficient breathing
Ans: A

9) What's happens with the carbonic acid dioxide (CO2) produced by the human body?
 
  A. It remains in the body cells
  B. It is transferred to the heart muscle
  C. It is exhausted via the blood and breathing system
Ans: C

10) What can you do to avoid that a person experiences a short period of uncousciousness "Fainting"
 
  A. Speak to the victim and administer a pain stroke
  B. Let the victim remain in its chair
  C. Apply fresh air, let the victim lay-down and reassure the victim
Ans: C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6

1 comment:

  1. Your new valuable key points simply much a person like me and extremely more to my office workers. With thanks; from every one of us. Dr.ethix

    ReplyDelete