Pages

Friday, 4 September 2015

SAP HR Multiple Choice Questions And Answers

31. What is the T Code for maintaining HR Master Data?
A. PA20
B. PA30
C. PA40
D. PRMS
Ans: B

32. Which feature determines the administrator group?
A. ABKRS
B. TRAIF
C. MOLGA
D. PERSK
E. PINCH
Ans: E

33. What is the T code for creating functions and operations in Payroll?
A. PE04
B. PP03
C. PE15
D. PRCA
Ans: A

34. What is the main switch for integration of OM with PA?
A. PLOGI ORGA
B. PLOGI PLOGI
C. PLOGI PAOM
D. PLOGI APOM
Ans: A

35. What is the T Code for “Run Payroll”?
A. PC00
B. PC01
C. SE16
D. PP03
Ans: A

36. What is the T Code for Salary Administration?
A. PA96
B. PA97
C. PA98
D. PA99
Ans: c

37. What is the T Code for creating work schedule?
A. PT01
B. PT02
C. PT03
D. PT04
Ans: A

38. What are the methods for transferring employee time data to the SAP system?
A. Record only deviations to the work schedule
B. Record only Substitutions
C. Record Actual Times
D. Record only Absences from working time
E. Record exceptions to the work schedule
F. a,c,e are correct
Ans: F

39. A is the key for which object type?
A. cost center
B. assigning group
C. person
D. position
E. work center
Ans: E

40. How does any company use an organizational plan?
A. The company organization structure and reporting structure is represented through the organization plan. The active plan version is the current plan version and the other plan versions are considered as various planning stages.Used for manpower planning.
B. company organization performed automatically by the system, depending on certain conditions.
C. company organization can run in the background i.e. the user does not see the run on the screen.
D. All
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment