Pages

Friday, 4 September 2015

SAP HR Objective type Questions and Answers

21. Which infotype used for storing the Address
 
  A. 0016
  B. 0006
  C. 0019
  D. 0015
  E. None of the above
Ans: B

22. Which infotype used for storing the Nomination details
 
  A. 0591
  B. 0581
  C. 2002
  D. 0027
  E. None of the above
Ans: A

23. PA40 is used for Maintaining the Master data
 
  A. True
  B. False
Ans: B

24. MOnthly payments (Salary)to be stored in the Info type
 
  A. 0015
  B. 0267
  C. 0014
  D. 0057
  E. None of the above
Ans: E

25. Infotype 0021 is used for storing
 
  A. Family details
  B. Personal data
  C. Date specification
Ans: A

26. Which infotype used for storing the Shift details
 
  A. 0006
  B. 0007
  C. 0021
  D. A&B
  E. B&C
Ans: B

27. Which transaction to be used for changing the details of info type
 
  A. PA40
  B. PA20
  C. PA10
  D. A&B&C
  E. None of the above
Ans: E

28. Cost ditribution infotype is mandatory for FI Posting
 
  A. Yes
  B. No
Ans: A

29. PPOC_OLD Is the transaction code for changing the Organizational structure
 
  A. Yes
  B. No
Ans: B

30. What elements comprise the work schedule?
A. Public Holidays
B. Daily Work Schedules
C. Planned Working Time
D. Break Schedules
E. Daily Work Schedule Variants
F. All the above
G. a,b,d and e are correct
Ans: G

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment