Pages

Friday, 4 September 2015

Top 50 SAP HR Objective type Questions and Answers

11. Elements of the enterprise structure?
 
  A. CLIENT
  B. COMPANY CODE
  C. PERSONAL SUBAREA
  D. EMPLOYEE SUBGROUP
  E. EMPLOYEE GROUP
Ans: A,B,C


12. A is the key for which object type?
 
  A. cost center
  B. assigning group
  C. person
  D. position
  E. work center
Ans: E

13. secondary Incoming wage types is?
 
  A. /z
  B. /A
  C. /0
  D. /1
  E. /i
Ans: A

14. A Work Schedule Rule comprises of the following elements:
 
  A. Public Holidays
  B. Daily Work Schedules
  C. Planned Working Time
  D. Break Schedules
  E. Daily Work Schedule Variants
Ans: A,B,D,E

15. Public Holidays can have the following characteristics:
 
  A. Fixed Date
  B. Special Holidays
  C. Specific Date and Day of the week
  D. Distance to Easter
  E. Movable Holidays
Ans: A,C,D

16. The different methods for transferring employee time data to the SAP system are:
 
  A. Record only deviations to the work schedule

  B. Record only Substitutions
  C. Record Actual Times.
  D. Record only Absences from working time.
  E. Record exceptions to the work schedule
Ans: A,C,E

17. Which feature that determine the administrator group ?
 
  A. ABKRS
  B. TRAIF
  C. MOLGA
  D. PERSK
  E. PINCH
Ans: E

18. The following are the options available in SAP Time Management:
 
  A. Incentive Wages
  B. Shift Planning
  C. CATS
  D. Time Recording
  E. None of these
Ans: A,B,C,D

19. What is the main switch for integration of OM with PA?
 
  A. PLOGI ORGA
  B. PLOGI PLOGI
  C. PLOGI PAOM
Ans: A

20. Which Info type used for storing Personnel ids like PAN,Passport
 
  A. 0021
  B. 0285
  C. 2001
  D. 0185
  E. None of the above
Ans: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment