Pages

Friday, 4 September 2015

Top 50 SAP HR Objective type Questions and Answers

1. SAP E-recruiting can be used as
A. As a standalone application
  B. As a standalone application Integrated into the backend system
  C. ERP Installation
  D. B & C
  E.  A, B&C
Ans: E

2. Where is an employee's work schedule stored?
  A.  in the optional working time infotype
  B. in the planned working time infotype
              C. in the normal working time infotype
  D.  in the monitoring of tasks infotype
Ans: B

3. The E-recruiting solution enables you to recruite english speaking employees? ( T/F )
  A. True
  B. False
Ans: B

4. How many number of subtypes are present in Compensation Package Offer Infotype?
  A. a. 2
  B. b. 3
  C. c.4
  D. d.5
Ans: A

5. Pick the "True" statements regarding "Check List for the Global assignment Change
  A. 1. Check list items infotype is 0704
  B. 2. Check list items infotype is 0705
  C. 3. Check list items infotype is 0706
  D. 4. Check list items infotype is 0707
  E. 5. Check list items infotype is 0703
Ans: B

6. Statement A: "Business event groups serve to structure the catalog. They can contain multiple hierarchy levels."
Statement B: "Business event types carry almost all of the information relevant to the business event. They form the basic structure of the catalog.
  A. 1. A is correct and B is wrong
  B. 2. A is wrong and B is correct
  C. 3. Both A and B are wrong
  D. 4. Both A and B are correct
Ans: D

7. 360 feedback appraisals: appraisals that draw on diverse sources(supervisors, peers and self-appraisals). True or False?
  A. True
  B. False
Ans: A

8.You must start one report for the gross payroll and one for the net payroll for each payroll period.
  A. True
  B. False
Ans: B

9.What is assigned in the payroll status infotype(0003) to personnel numbers with errors ?
A. Status indicator
B. Correction indicator
C. Negative indicator
D. Positive indicator
Ans: B

10.Communication between time recording systems and HR time management takes place via standard interface ?
A. WAP
B. PDC
C. CATS
D. ESS
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment