Pages

Tuesday, 1 September 2015

Corel Draw Multiple Choice Questions And Answers

21. The default size for the design of complimentary card is _________
 
  A. 2.0 by 1.5 (Correct Answer)
  B. 2.0 by 2.0
  C. 3.0 by 2.0
        D. 5.0 by 3.0
Ans: A

22. N brings up the Navigator window allowing you to navigate to any object in the document 
A. True
B.  False
Ans: A

23. In Corel Draw the keyboard shortcut to save your drawing is:
A. Ctrl +s
B. Ctrl +c
C. Ctrl +z
D. OuCtrl +a
Ans: A

24. Which of the following file types can be modified while applying filters on them?
A. Raster
B. Vector
C. Animation
D. All of the above.
Ans: D

25. How can you import multiple consecutive files in one go?
A. Shift + Select the first and last files
B. Control + Select the first and last files
C. Alt + Select the first and last files
D. Shift + Control + Alt + Select the first and last files
Ans: A

26. Which technique is used for specifying the spacing increments for snapping text to the path?
A. Leading
B. Kerning
C. Snapping
D. Tick Spacing
Ans: D

27. You can create preset guidelines using the ______.
A. Options dialog box
B. Collect for output option
C. Replace wizard
D. None of the above.
Ans: A

28. The Two-point perspective effect gives an object the appearance of receding in two directions. How can you copy the same effect to other selected objects?
A. Select an object. Click Effects > Copy Effect > PowerClip from
B. Select an object. Click Effects > Copy Effect > Lens from
C. Select an object. Click Effects > Copy Effect > Contour from
D. Select an object. Click Effects > Copy Effect > Perspective from
Ans: D

29. Using which of the following can we modify images in CorelDraw?
A. Corel® PHOTO-PAINT™
B. Corel CAPTURE
C. Corel CONNECT
D. Corel® PowerTRACE™
Ans: A

30. Dynamic guides are temporary guidelines that let you position and align objects precisely.
A. Yes
B. No
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 

1 comment:

  1. This is great advice! Very honest and practical. Love it. Especially the part about the “need to love your job”. Can’t remember that I read anywhere else that it is ok if you have days when you just think work sucks and there is no purpose or meaning. Also: love the colour article! Also: love your blog and your work! Keep going HR Interview Questions with Answers,Job Interview Questions and Answers

    ReplyDelete