Showing posts with label Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers. Show all posts
Showing posts with label Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers. Show all posts

Thursday, 24 September 2015

Tricky Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers

51. You create a Web page that you want to display on a mobile device. You want to preview the Web page to ensure that the Web page content is displayed correctly on a selected mobile device before you publish it. What should you do?
A. Choose File > Convert > XHTML Mobile 1.0, and press F12.
B. Choose Modify > Templates > Apply Template to Page > Choose an XHTML Mobile 1.0 enabled template, and press F12.
C. Choose File > Preview in Browser > Device Central, and choose the mobile device from the list of the devices.
D. Choose View > Style Rendering > Handheld Media Type, and press F12.
Answer: C

52. You want to set the default encoding for an HTML page. What should you do?
A. Use the New Document category.
B. Use the Code Rewriting category.
C. Use the File Types / Editors category.
D. Use the Code Format category.
Answer: A

53. You create a Web page and link it to an external CSS file. You copy a table with formatted text from a Microsoft Word document to the Web page by using the Paste Special option. From the Paste Special dialog box, you select the Text with structure plus full formatting option. What is the expected result when you copy the table to the Web page?
A. CSS classes are added to the external style sheet.
B. CSS IDs are added to the external style sheet.
C. CSS classes are created in the Web page.
D. CSS IDs are created in the Web page.
Answer: D

54. You incorporate user interaction on a Web page by using a Spry widget. You want to change the color of the Web page. What should you do?
A. Edit the widget structure.
B. Edit the widget behavior.
C. Edit the widget styling.
D. Edit the widget property.
Answer: B

55. You place a Flash animation in the AP Div element on a Web page so that the animation is positioned on top of the content text. When you preview the Web page in a Web browser, you are unable to see the content text after the animation completes. Instead, you see the background color of the Flash animation. You want to see the text when the Flash animation completes. What should you do?
A. Use the WMODE parameter to set the background color.
B. Use Timelines and resize the AP Div element.
C. Use the Grow/Shrink behavior to resize the animation.
D. Set the background color to Default Color.
Answer: A

56. You want to test a Web page for rendering issues in the latest version of Web browsers which are listed in the Web browser list defined in Dreamweaver. What should you do?
A. Edit the Edit Browser List option in the Preferences panel.
B. Edit the Browser Compatibility Check settings option in the Preferences panel.
C. Edit the Preview in Browsers category in the Preferences panel.
D. Edit the Validator category in the Preferences panel.
Answer: B


More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 
Page10 Page11

Frequently Asked Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers

41. You want to to create a report on whether a page complies with Section 508 standards?
A. select File > Validate > Markup
B. select File > Check Page > Browser Compatibility
C. select Site > Reports, choose Accessibility and click Run
D. select View > Code View Options > Syntax Error Alerts in Info Bar
Answer: C

42. You want to deploy a Web site using Active Server Pages.
Which type of server topology is required?
A. PHP Server running on Apple OSX Web Server
B. Apache Server running on a Unix operating system
C. JavaScript Server running on Macromedia ColdFusion
D. Microsoft Windows Server running Internet Information Services
Answer: D

43. What is the recommended method for sharing code across Web pages? (Choose two.)
A. Copy the code across all Web pages.
B. Save the code in a text file and share the text file in a folder.
C. Create a snippet and share the snippet in a folder.
D. Create external JavaScript files.
E. Create a Java applet.
Answer: CD

44. You want to measure the distance between two guides. What should you do?
A. Press SPACE and place the mouse between the two guides.
B. Press CTRL and place the mouse between the two guides.
C. Press ALT and place the mouse between the two guides.
D. Press SHIFT and place the mouse between the two guides.
Answer: B

45. You have attached an external CSS file to a Web page. You have also applied a CSS rule from the external CSS file to a paragraph. You want to edit the CSS rule applied to the paragraph. What should you do?
A. Edit the CSS rule using the collapsible CSS/Accessibility section of the Attributes panel.
B. Edit and change the Style attribute in the Property Inspector.
C. Edit the CSS rule using CSS Styles panel.
D. Edit the CSS rule using the Quick tag editor.
Answer: C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 
Page10 Page11

Most recent asked Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers

36. Which action does NOT help mitigate page weight?
A. remove extra white space in the code
B. optimize and compress all image files
C. replace a JPEG photo with a GIF image
D. format pages and text using Cascading Style Sheets
Answer: C

37. In which color will the text Formatting with CSS be displayed in the browser?
A. red
B. blue
C. black
D. green
Answer: D

38. Which is required when hosting a Web site on a publicly addressable production server?
A. FTP server
B. SSL certificate
C. Web server
D. Application server
Answer: C

39. Which reports are available within Dreamweaver HTML reports to assist you in Web site maintenance?
A. Accessibility, Untitled Documents, and Missing Alt Text
B. Broken Links, Missing Alt Text, and Untitled Documents
C. Missing Alt Text, Untitled Documents, and Orphaned Files
D. XHTML Validation, Browser Compatibility Check, and External Links
Answer: A

40. Which tool is required to create and deploy a Web site?
A. Web browser
B. Dreamweaver
C. production server
D. application server
Answer: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 
Page10 Page11

Latest Dreamweaver Multiple Choice Questions And Answers

31. Which two categories of reporting are available in the Dreamweaver Site Reports interface? (Choose two.)
A. HTML Reports
B. Workflow Reports
C. Information Reports
D. Accessibility Reports
E. Browser Compatibility Reports
Answer: A,B

32. Which are the three categories of files displayed by the Dreamweaver Link Checker?
A. Broken Links, External Links, and Invalid Links
B. Broken Links, External Links, and Missing Files
C. Broken Links, External Links, and Orphaned Files
D. Broken Links, External Links, and Unreachable Files
Answer: C

33. Which would NOT be a potential problem level that is detected by the Browser Compatibility Check in Dreamweaver?
A. errors
B. warnings
C. design issues
D. informational messages
Answer: C

34. You have just become the Webmaster for a Web site you did NOT create. You want to locate and correct broken links within this website.
Where can you go within Dreamweaver to locate broken links and open each page so you can correct these issues?
A. use HTML Reports in the Site Reports tab of the Results panel
B. use Validation in the Results panel and choose Validate Entire Current Local Site
C. use Browser Compatibility in the Results panel and click Settings in the pop-up menu
D. use Link Checker in the Results panel and select Broken Links in the Show pop-up menu
Answer: D

35. Your site requirements dictate that all pages must load in under 6 seconds for users connecting to the Internet with a 33.6k modem.
What is the easiest way to verify that each page in your site meets this requirement?
A. run the Accessibility HTML Report for all pages in your site
B. change your connection speed in your status bar preferences
C. install a modem and browse each page while using a stopwatch
D. use the file browser to ensure that no HTML page is more than 18K
Answer: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 
Page10 Page11