Pages

Saturday, 5 September 2015

SAP PLM Multiple Choice Questions And Answers

21.What is mean by Purchasing in PLM ?
a. A term from Inventory Management denoting a physical inward movement of goods or material from a company, usally with reference to a purchase order or production order.
b. A component of Materials Management with the following tasks; procuring materials and services externally, determining possible sources of supply for a requirement, monitoring goods deliveries and payment.
c. A request or instruction to Purchasing to procure a quantity of a material or service so what it is available at a certain point in time.
d. Overall Network Scheduling Transaction with selection options
Ans: b
22. CNF means?
a. Finish Start
b. Finish Finish
c. Finally Confirmed
d. Earliest Finish
Ans: c
23. PDC means?
a. Plant Data Collection
b. Total Float
c. Start Start
d. Actual Start Date

24. What is Factors influencing Scheduling?
a. CJ29 - Project Scheduling Transaction
b. Are entered in networks using confirmations.
c. Internal Processing External Processing General Costs Activity
Relationships
d. Internal processing External processing costs service
Ans: c
25.A request or instruction to Purchasing to procure a quantity of a material or service so what it is available at a certain point in time.?
a. Project Definition
b. Purchase Order
c. Purchase Requistion
d. Purchasing
Ans: c
26. An organizational unit in Accounting that reflects a management-oriented structure fo the organization for the purpose of internal control.?
a. WBS Element
b. Profit Center
c. Work Center
d. Project Definition
Ans: b

27. The smallest organization unit within a company, used to represent a closed system for cost accounting purposes. A controlling area may include single or multiple company codes that may use different currencies.?
a. Control profile
b. Company Code
c. CNF
d. BOM
Ans: b


28. A production order used in discrete manufacturing.?
a. Production Order
b. Profit Center
c. Sales Order
d. Purchase Order
Ans: a
29. Comparison or evaluation of data?
a. Selection profile
b. Control profile
c. List Profile
d. Time profile
Ans: b
30. Object representing events that are particularly important for the progress of the project or are of special interest. You can assign milestones to individual acitvities or WBS elements.?
a. ES
b. Network
c. Reduction
d. Milestones
Ans: d

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment