Pages

Saturday, 5 September 2015

Top 50 SAP PP Objective type Questions and Answers

1. What is the T Code for changing planned order?
A. MD11
B. MD12
C. MD13
D. MD14
Ans: B

2. Production Planning Module is integrated with which of the following modules?
A. Material Management
B. Controlling
C. Quality Management
D. Sales and Distribution
E. All the above
F. None of the above
Ans: E

3. Which of the following are valid BOM categories?
A. Inspection BOM
B. Material BOM
C. Equipment BOM
D. Costing BOM
E. All the above
F. Only b,c and d
Ans: F

4. Movement Type for Goods Receipt in to Ware House
A. 261
B. 301
C. 101
D. 102
Ans: C

5. What is the T code for “Display production lot”?
A. MDL3
B. MDL4
C. MEL5
D. MEL3
Ans: A

6. What is the T Code for displaying planning file entry?
A. MD21
B. MD12
C. MD11
D. MD10
Ans: A

7. What is the use of BOM?
A. MRP
B. Costing
C. Inspection data
D. Sales and Distribution
E. None of the above
F. All the above
Ans: F

8. Routing contains information about which of the following?
A. Material Components
B. Operations
C. Capacity for Work Centers
D. Inspection Characteristics
E. All the above
F. a,b and c
Ans: F

9. A Material BOM is created without plant. What would you call it?
A. Reference BOM
B. Master BOM
C. Group BOM
D. Master group
E. None of the above
Ans: C

10. Where is work center used?
A. Routing
B. BOM
C. Material Master
D. Inspection Plans
E. All the above
F. a and d
Ans: F

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment