Pages

Friday, 4 September 2015

SAP BO Online Quiz Questions And Answers

31. Which Crystal Reports feature can you use to limit the number of records included in a report? 
a. SQL Expression
b. Formula Workshop
c. Preview Sample
d. Record Selection Formula
Answer: D

32. The database structure is changed to include a Products table. Which tool would you use to add the Products table to the Customer Sales report?
a. Field Explorer
b. Select Expert
c. Report Explorer
d. Database Expert
Answer : D

33. You create a new Crystal report and group the report by the customer name and then by country. The tables in your database have a one-to-many linking relationship. Because of the linking relationship, field values from the primary table are repeated for each new field value causingdouble counting in the lookup table. Which two methods can you use to create accurate summaries? (Choose two.) 
a. Use Dynamic Summarized Fields Expert.
b. Use Running Total Expert.
c. Create conditional grouping formulas.
d. Create manual running totals.
Answer: B, D

34. What can Crystal Reports developers use to add application-specific toolbars to the Report Designer?
a. Add-Ins
b. WorkBench
c. Report Options
d. Insert Toolbars
Answer: A

35. Which method could you use to create a new formula in your report? 
a. Right-click on the Formula Fields category in the Report Explorer and choose the New option.
b. Select the New Formula option from the Insert menu.
c. Select the New Formula option from the Format menu.
d. Right-click on the Formula Fields category in the Field Explorer and choose the New option.
Answer: D

36. Which method can you use to display a field when specific criteria are met? 
a. Conditionally format the field in the Field Editor.
b. Conditionally format the field in the Section Expert.
c. Conditionally format the field in the Select Expert.
d. Conditionally format the field in the Format Editor.
Answer: D

37. What products are included in SAP® Crystal solutions 2011?
a) SAP Crystal Reports® software
b) SAP Crystal Server software
c) SAP Crystal Presentation Design software
d) all of the above
Answer:D

38) What’s new in SAP Crystal solutions 2011?
a) Decision-making solution
b) For details on all the new features.
c) For an on-demand collaborative
d) None of these
Answer:B

39. Are there any name changes in this release?
a) Yes
b) No
Answer:A

40. Are there any licensing changes with this release?
a) Yes
b) No
Answer:B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 

No comments:

Post a Comment