Pages

Wednesday, 23 September 2015

QTP Multiple Choice Questions And Answers

31) To use the non-standard windows object, we can go for
A. Object spy
B. Virtual objects
C. Object identification
D. None
Ans: B

32) To use the constant timing delay between process, QTP uses,
a. wait
b. pause
c. Synchronization point
d. None
Ans: A

33) To terminate the script execution, during running, QTP uses
a. Exit run
b. Stop run
c. Quit
d. None
Ans: A

34) We can access the objects of the application without using object repository.
a. True
b. False
Ans: A

35) Checkpoints statements can be manually added to the script without using menus.
a. True
b. False
Ans: B

36) while statement always end with
a. end while
b. End do
c. Wend
d. Loop
Ans: C

37) Do statement always end with
a. end while
b. End do
c. Wend
d. Loop
Ans: D

38) Utility to measure the timing delays between transactions, we use
a. synchronization
b. sync
c. services
d. wait
Ans: C

39) If the same object is present in the local and shared repository, QTP will refer which
one?
a. shared
b. Local
c. Both A & B
d. None
Ans: C

40) The default addins with QTP are
a. Active X
b. Visual Basic
c. Web
d. All of the above
Ans: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment