Pages

Wednesday, 23 September 2015

QTP Online Quiz Questions And Answers

41) Which one is not true about “Copy of action”
a. Tester can edit the script
b. Tester can’t edit the script
c. Tester can view the script
d. None
Ans: B

42) Which one is not true about “Call of action”
A. Tester can edit the script
B. Tester can’t edit the script
C. Tester can view the script
D. None
Ans: A

43) Which one is true about “Do” statement
A. End with “Loop while false”
B. End with “Until True”
C. End with “Wend”
D. Both A and B
Ans: D

44) Checkpoint which is being used for verifying the web page with W3C standard is
A. Bitmap checkpoint
B. Standard checkpoint
C. Accessibility checkpoint
D. XML checkpoint
Ans: C

45) Planning for the no of iteration for the action is done at
A. Action properties
B. Action call properties
C. Call to existing action
D. None
Ans: C

46) To enter the non-executable statement in QTP , we use
A. single quotes
B. Rem
C. Both A and B
D. None.
Ans: A

47) To invoke the function which does not return any value, we can use
A. CALL function name
B. function name
C. Both A & B
D. None
Ans: A

48) The standard timing delay for web based application is
A. 20 seconds
B. 60 seconds
C. Infinite
D. 100 seconds
Ans: B

49) What are the steps involved in building a programmatic description of dynamic objects?
 A.  1. Identify the object class. 2. Select object properties. 3. Create a programmatic description.
 B.  1. Select object properties. 2. Identify the object class. 3. Create a programmatic description.
C.   1 Create a programmatic description. 2. Select object properties. 3. Identify the object class.
Ans: A

50) Is the function of the “IS” operator to compare two objects ?
A. YES
B. NO
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment