Pages

Wednesday, 23 September 2015

QTP Interview Questions and Answers for freshers pdf free download

11) The file which is used for recovering from the run time errors known as
A. QRS
B. TSR
C. PNG
D. DAT
Ans: A

12) Among the following recording modes, which method uses both the objects and
mouse coordinates
a. Normal
b. Low level
c. Analog
d. All of the above
Ans: B

13) Where do you set the action iterations for a specified action?
a. Action Settings
b. Action Properties
c. Action Run Properties
d. Action Call Properties
Ans: D

14) Where do you mark an action as reusable?
a. Action Settings
b. Action Properties
c. Action Run Properties
d. Action Call Properties
Ans: B

15) After running a test that contains both input and output parameters, where can the results of
an output parameter be found?
a. Local Data Sheet
b. Global Data Sheet
c. Run-time Data Table
d. Design-time Data Table
Ans: C

16) If you have a Virtual Object Collection stored on your machine, and you don’t want to use it
what you must do?
a. Disable Virtual Objects in Test Settings
b. Remove the Collection from your machine
c. Disable Virtual Objects in General Options
d. Remove the Collections from the Resources list
Ans: C

17) Which method for the Data Table utility object will allow you to retrieve information from
the Data Table during a test run?
a. Value
b. Import
c. GetCell
d. GetValue
Ans: A

18) Statement to return the value from the function
A. Return (return value)
B. Exit (Return value)
C. Function name = Return value
D. None
Ans: C

19) constant “2” with the reporter statement returns
a. Pass
b. Fail
c. Done
d. Warning
Ans: C

20) The standard timing delay for windows application is
A. 20 seconds
B. 60 seconds
C. Infinite
D. 100 seconds
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment