Pages

Wednesday, 23 September 2015

100 TOP QTP Interview questions and Answers

1) Identify the recording mode, by which you can record the non-standard object in
QTP
A) Standard recording
B) Analog recording
C) Low level recording
D) None
Ans: B

2) By default, how many no of tables would be there in a script?
a) One
b) Two
c) Three
d) Four
Ans: B

3) By default, how many no of actions would be there in a script?
a) One
b) Two
c) Three
d) Four
Ans: A

4) The file extension of Local object repository file is
a) .MTR
b) .TSR
c) .QRS
d) None
Ans: A

5) The file extension of Shared object repository file is
a. .MTR
b. .TSR
c. .QRS
d. None
Ans: B

6) When a procedure is created in the Function Library editor, what is the extension of the file?
A. .INI
B. .TXT
C. .QFL
D. .VBS
Ans: C

7) In which command can you associate a function library to a test?
A. Run Options
B. Test Settings
C. View Options
D. Function Definition Generator
Ans: B

8) To invoke the function which does not return any value, we can use
a. call function name
b. function name
c. Both A & B
d. None
Ans: A

9) The result of the checkpoints can be stored in a variable
a. True
b. False
Ans: A

10) Parameterization generally involves
a. Data table
b. Random number
c. Environment
d. Both A & B
e. Both A, B & C
Ans: E

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment