Saturday, 5 September 2015

Most Recently Asked Selenium Multiple Choice Questions And Answers

41. Which component of Selenium can create customized test results.
A. Web driver
B. Selenium RC
C. Selenium IDE
D. Selenium Grid
Ans: A

42. Select the command which is used to compare the contents of a table with expected values.
A. verifyTables
B. verifyTableData
C. verifyTable
D. verifyTableCell
Ans: C

43. Select the command which is used to pause execution until the specified element becomes present.
A. waitForElementPresent
B. waitForPagePresent
C. waitForTablePresent
D. waitForFieldPresent
Ans: A

44. Select the command that will NOT wait for a new page to load before moving onto the next command.
A. clickAndWait
B. selectAndType
C. typeAndWait
D. selectAndWait
Ans: B

45. Select the command which is used to pause execution until the page is loaded completely.
A. waitForPageToLoad
B. waitForElementPresent
C. waitForPage
D. waitForLoad
Ans: A

46. Select the syntax to locate an element using inner text.
A. css=tag:contains(“inner text”)
B. css=tag:value(“inner text”)
C. css=tag:attributes(“inner text”)
D. css=tag:class(“inner text”)
Ans: A

47. Select the command which is used to compare the actual page title with an expected value.
A. verifyTitle
B. verifiedTitle
C. verifyTitles
D. verifiedTitles
Ans: A

48. Select the command which is NOT used in verifying page elements .
A. verifyElementPresent
B. verifyElementRight
C. verifyElementNotPresent
D. verifyElementPositionLeft
Ans: B

49. Select the tab which gives feedback and other useful information when executing tests.
A. Information
B. Feedback
C. Reference
D. Element
Ans: C

50. What is TestNG?
A. TestNextGeneration
B. TestNewGenerlization
C. TestNewGeneration
D. TestNextGenerations
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 

No comments:

Post a Comment