Pages

Saturday, 5 September 2015

Selenium Online Quiz Questions And Answers

31. Can Google chrome be supported by Selenium IDE?
A. Yes
B. No
Ans: B

32. Can Unix operating system be supported by Selenium IDE?
A. No
B. Yes
Ans: A

33. Which command can be used to enter values onto text boxes?
A. sendsKeys()
B. sendKey()
C. sendKeys
D. sendKeys()
Ans: D

34. Select the language which is supported by The Selenium Web Driver
A. Perl
B. Sql
C. ASP
D. Cobol
Ans: A

35. Which Selenium component supports All Operating System?
A. Selenium Generator
B. Selenium IDE
C. Selenium WebDriver
Ans: C

36. Select the command in Selenium IDE used to open a page using the URL.
A. OpenRecord
B. Open
C. OpenText
D. OpenTable
Ans: B

37. In case of Selenium IDE, the Source view shows your script in
A. DHTML format
B. J2EE format
C. XML format
D. HTML format.
Ans: C

38. The Actions commands
A. are commands that directly interact with page elements.
B. are commands that allow you to store values to a variable.
C. are commands that verify if a certain condition is met.
Ans: A

39. Select the command which is used to check the presence of a certain element.
A. verifyTable
B. verifyTitlePresent
C. verifyTextPresent
D. verifyElementPresent
Ans: D

40. Select the command which is used to print a string value or a variable in Selenium IDE.
A. The 'display' command
B. The 'echo' command
C. The 'print' command
D. The 'printr' command
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 

No comments:

Post a Comment