Pages

Saturday, 5 September 2015

Selenium Multiple Choice Questions And Answers

21. Select the Browser which is supported by Selenium IDE
A. Google chrome
B. Opera mini
C. Mozilla Firefox
D. Internet Explorer
Ans: C

22. Select the operating system which is NOT supported by Selenium IDE.
A. Unix
B. Linux
C. Windows
D. Solaris
Ans: A

23. The Web driver is used
A. To execute tests on the HtmlUnit browser.
B. To design a test using Selenese
C. To quickly create tests
D. To test a web application against Firefox only.
Ans: A

24. The Selenium IDE is used
A. To create customized test results.
B. To deploy your tests across multiple environments using Selenium Grid
C. To test with HTMLUnit
D. To test a web application against Firefox only.
Ans: D

25. The Selenium RC is used
A. To run your test against different browsers (except HtmlUnit) on different operating systems.
B. To create tests with little or no prior knowledge in programming.
C. To test a web application against Firefox only.
D. To run a huge test suite, that can be executed on multiple machines.
Ans: A

26. Out of the following which can only test web applications
A. QTP
B. Selenium
Ans: B

27. Select the command which is NOT a type of assertion in Selenium IDE.
A. Assert
B. Verify
C. WaitFor
D. Wait
Ans: D

28. Select the method which selects the option at the given index.
A. selectByIndex()
B. selectIndex()
C. selectedByIndex()
D. selectByIndexes()
Ans: A

29. The Selenium can
A. access controls within the desktop
B. both web and desktop applications
C. only test web applications
Ans: C

30. The Selenium
A. Provides professional customer support
B. Test Reports are generated automatically
C. Comes with a built-in object repository
D. Cannot access elements outside of the web application under test
Ans: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 

No comments:

Post a Comment