Pages

Saturday, 5 September 2015

Selenium Fresher Question And Answer

51. Select the variation which finds elements based on the driver’s underlying CSS selector engine in Web driver Selenium.
A. By.cssSelected
B. By.cssSelection
C. By.cssSelector
D. By.Selectcs
Ans: C

52. Select the variation which locates elements by the value of the “name” attribute in Web driver Selenium
A. By.name
B. By.nametag
C. By.tagname
D. By.nametags
Ans: A

53. Select the tab that shows which command Selenium IDE is currently executing.
A. Variable
B. Data
C. Information
D. Info
Ans: D

54. Which is a faster component between the SeleniumWeb driver and Selenium RC?
A. Selenium RC
B. Selenium Web driver
Ans: B

55. Select the variation which locates elements by the value of their “id” attribute in Web Driver Selenium
A. By.id
B. By.idno
C. By.id_no
D. By.tag_id
Ans: A

56. Select the Get command which fetches the inner text of the element that you specify in Web driver Selenium.
A. getinnerText()
B. get_in_Text()
C. get_inner_Text()
D. getText()
Ans: D

57. Which Navigate command takes you forward by one page on the browser’s history in Web driver Selenium.
A. navigate.forward()
B. navigate().forward()
C. navigate()_forward()
D. navigate_forword()
Ans: B

58. Which method is used when you want to verify whether a certain check box, radio button, or option in a drop-down box is selected in Web driver Selenium
A. is_Selected()
B. isSelect()
C. isSelected()
D. is_Select()
Ans: C

59. Which Component is used to run multiple tests simultaneously in different browsers and platforms?
A. Selenium Grid
B. Selenium IDE
C. Selenium RC
D. Selenium Webdriver
Ans: A

60. Select the View which shows your script in HTML format.
A. The Table View
B. The Source View
C. The Editor View
D. The Field View
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9

No comments:

Post a Comment