Pages

Saturday, 5 September 2015

Latest Top Selenium Multiple Choice Questions And Answers

61. Select the method which clears all selected entries in Web driver Selenium.
A. dselectAll()
B. deselect_All()
C. dselect_All()
D. deselectAll()
Ans: D

62. Method which selects the option which displays the text matching the parameter passed to it
A. selectVisibleText()
B. selectByVisibleText()
C. select_VisibleText()
D. select_ByVisibleText()
Ans: B

63. Out of the following which is NOT a wait command.
A. waitForTitle
B. waitForTextPresent
C. waitForActive
D. waitForAlert
Ans: C

64. Select the command which retrieves the alert message and stores it in a variable that you will specify.
A. storeAlert
B. storedAlert
C. store_Alert
D. storesAlert
Ans: A

65. Select the method which performs a context-click at the current mouse location.
A. click_Context()
B. context.Click()
C. contextClick()
D. context_Click()
Ans: C


66. By Default time of WAITFOR command is :
A. 15 sec
B. 20 sec
C. 25 sec
D. 30 sec
Ans: D


67. Selenium is compatible with
A. CSS1.0 and CSS 2.0,
B. CSS1.0, CSS 2.0, and CSS 3.0 selectors.
C. CSS 2.0, and CSS 3.0 selectors.
D. CSS1.0, CSS 2.0, CSS 3.0 and CSS 4.0 selectors.
Ans: B


68. In Selenium variables are stored in _________ .
A. storedVars
B. storedVariables
C. VariablesStore
D. All of the above
Ans: A

69. Which command should be used to confirm that test will pass in the future, when new element is added after page loaded?
A. waitForElementPresent
B. pause
C. assertElementPresent
D. None of these
Ans: A

70. Which is the following is true in case of waitFor command?
A. waitForAlertPresent
B. waitForTextPresent
C. waitForFramePresent
D. waitForPageToLoad
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9

No comments:

Post a Comment