Pages

Wednesday, 9 September 2015

Top 50 TeamWork Objective type Questions and Answers

11. you  prefer to work on your  own.
A. True
B. False
Ans: A

12. you like to have your work goals set by someone else.
A. True
B. False
Ans: A

13. you think other people work as hard as you do.
A. False
B. True
Ans: B

14. you like to work with people who aren’t like you.
A. True
B. False
Ans: A

15. you like to take control of your fate.
A. True
B. False
Ans: A

16. you think your are  always right.
A. True
B. False
Ans: B

17. you find it easy to trust other people.
A. False
B. True
C. Can't say
D. None of these
Ans: B

18. What is NOT one of the Four important Manager roles ?
A. Supervisor
  B. Facilitator
  C. Internal Coach
  D. Participation
  E. External Coach
Ans: C

19. The performance norm defines the level of...
  A. Work Effort & Attitude
  B. Attitude & Contribution Performance
  C. Constructive Criticism
  D. Contribution Performance & Work Effort
  E. Performance Level
Ans: D

20. What pair are methods of making team decisions ?
  A. Lack of Response & Unanimity
  B. Lack of Response & Minority Rule
  C. All Votes are Equal & Recruitment
  D. Feedback & Unanimity
Ans: A

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment