Pages

Wednesday, 9 September 2015

TeamWork Multiple Choice Questions And Answers

21. Which of the following is not a stage of team development?
  A. Forming
  B. Deciding
  C. Adjourning
  D. Storming
Ans: B

22. Which of the following is NOT a symptom of GroupThink ?
  A. Illusions of vulnerability
  B. Belief in inherent group morality
  C. Applying direct pressure to deviants
  D. Self-censorship by members
  E. Mind Guarding
Ans: A

23. Members of a(n) ______ team have been cross-trained so each person is able to perform the duties of all the other team members.
 
  A. functional
  B. cross-functional
  C. multifunctional
  D. self-directed
Ans: C

24. The process of making an expectation a reality.
 
  A. brainstorming
  B. problem solving
  C. criteria
  D. goal
Ans: B

25. Which of the following is an example of a constraint to solving the problem of arriving late to work?
 
  A. not having a car
  B. having dependable public transportation
  C. having enough time to get to work from class
  D. all the above
Ans: A

26. After losing the leading role in the world's economy, U.S. industry was forced to focus on quality instead of quantity.
 
  A. true
  B. false
Ans: B

27. A problem exists when there is a difference between reality and expectation.
 
  A. true
  B. false
Ans: A

28. A major problem with achieving consensus is that it is very time-consuming.
 
  A. true
  B. false
Ans: A

29. A hostile situation resulting from opposing views.
 
  A. brainstorming
  B. compromise
  C. conflict
  D. consensus
Ans: C

30. Some disagreements lead to improvements in the workplace.
 
  A. true
  B. false
Ans: A

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment