Pages

Wednesday, 9 September 2015

TeamWork Online Quiz Questions And Answers

41. Successful problem solvers immediately look for solutions at the first sign of a problem.
 
  A. true
  B. false
Ans: B

42. People who like to control others are the most effective team leaders.
 
  A. true
  B. false
Ans: B

43. Problem-solving method in which all members of a group fully accept and support a decision.
 
  A. norm
  B. compromise
  C. goal
  D. consensus
Ans: D

44. The quality of the ideas is the major concern during brainstorming.
 
  A. true
  B. false
Ans: B

45. Why is it important to know when to intervene in a conflict?
 
  A. What seems important at the moment may seem unimportant later.
  B. Sometimes intervening may make a situation worse.
  C. Avoiding a serious disagreement only postpones the time when action will be required.
  D. All the above.
Ans: D

46.  As long as I know what the spa's goals are, my employees only need to know what's involved in their own jobs.
 
  A. True
  B. False
Ans: B

47.  Our spa's goals and the methods for reaching them should come from the spa director or owner.
 
  A. True
  B. False
Ans: B

48.  Employees know when they've met their goals and when they haven't.
 
  A. True
  B. False
Ans: B

49.  Teamwork is the willingness people have to work with others toward common goals.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

50.  Staff must have both qualities: positive motivation and teamwork to work effectively.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment