Pages

Friday, 4 September 2015

PPC Multiple Choice Questions And Answers

21) The formula to calculate CTR is:
 
  A. impressions + clicks + conversions
  B. clicks / conversions
  C. conversions / impressions
  D. clicks / impressions
  E. None of these.
Ans: D

22) The last visible line on an AdWords ad is called:
 
  A. The CTR.
  B. The Display URL.
  C. The Description Line 2.
  D. The Landing Page.
  E. The Conversion Rate.
Ans: B

23) Which of the following is not a technique for optimizing your account?
 
  A. Organizing your ad groups
  B. Editing your landing page
  C. Increasing your daily budget
  D. Changing your cost-per-click (CPC) bids
Ans: C

24) Each AdWords campaign has its own daily budget.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

25) The more _______ a keyword, the more potential traffic it has.
 
  A. specific
  B. unprofitable
  C. irrelevant
  D. general
  E. exact
Ans: D

26) A searcher types a (blank) into a search engine to find information. What is (blank)?
 
  A. Keyword
  B. Campaign
  C. PPC
  D. Search Query
  E. Text Ad
Ans: D

27) What is the CTR of an ad that has 30 clicks and 1,000 impressions?
 
  A. 3%
  B. .03%
  C. 30%
  D. 33%
  E. 300%
Ans: A

28) What is something you CAN NOT do to improve the QS of a particular keyword?
 
  A. Change the ads that are being matched to it.
  B. Reset the QS so it can have a fresh start.
  C. Add negative keywords to the keyword's Ad Group.
  D. Change the keyword's Match Type.
Ans: B

29) True or False. It is best to keep keyword lists in each ad group small and manageable.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

30) True or False. The default setting for any new keyword is phrase match.
 
  A. True
  B. False
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment