Friday, 4 September 2015

PPC Objective type Questions and Answers

11) Which of the following is not a good way to expand your keyword list?
 
  A. List 2- to 3-word phrases that searchers might use to find your product or service.
  B. Use a keyword tool.
  C. List as many keywords as possible to draw all possible traffic.
  D. List plural variations, synonyms, and spelling variations of your existing keywords.
Ans: C

12) What formula does Google use to determine the actual CPC when an advertisers' ad is clicked on?
 
  A. Clicks / Impressions
  B. QS * Max CPC (bid)
  C. Position * QS
  D. Impressions * Clicks
  E. None
Ans: B

13) Which keyword matching option provides the best possibility for high numbers of ad impressions?
 
  A. Exact Match
  B. Broad Match
  C. Phrase Match
  D. Negatives
  E. High Traffic Match
Ans: B

14) True or False. A low CTR on content pages always indicates that your ads are not profitable.
 
  A. True
  B. False
Ans: B

15) Google determines an ad's rank based on:
 
  A. your website's performance in Google's natural search results.
  B. your CPC bid.
  C. your keyword's quality score on Google and its CPC.
  D. the length of time you have been an AdWords advertiser.
Ans: C

16) True or False. A bid can be set for both an Ad Group AND a keyword.
 
  A. True
  B. False
Ans:  A
17) Which three of the following can be done to increase traffic? (Select 3)
 
  A. Add new or unused keywords
  B. Create keywords for unadvertised products
  C. Delete all poorly performing keywords
  D. Raising your Maximum CPC
Ans: A,B,D

18) True or False. Exact match tends to give you fewer clicks but higher conversions.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

19) It is important to browse competitors' advertisements and sites ______.
 
  A. to help you get an idea of what sets you apart from them
  B. to help you mimic some of the effective techniques that competitors use
  C. to help you to show your ads on the same keywords
  D. so you can incorporate effective phrases from their ad text
Ans: A

20) True or False. You can use multiple keyword matching options for different keywords in the same ad group.
 
  A. True
  B. False
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment