Pages

Thursday, 17 September 2015

ASP.Net Online Quiz Questions And Answers

31. Which of the following is the performance attributes of processModel?
A. requestQueue limit
B. maxWorkerThreads
C. maxIdThreads
D. All
Ans: All

32. Which of the following is faster and consume lesser memory?
A. SQLDataReader
B. Data Set
Ans: SQLDataReader

33. Which of the following is the way to monitor the web application?
A. MMC Event viewers
B. Performance logs
C. Alerts Snap-ins
D. ALL
Ans: ALL

34. The ________________ property affects how the .Net Framework handles dates, currencies, sorting and formatting issues.
A. CurrentUICulture
B. CurrentCulture
Ans: CurrentCulture

35. Where do we include the user lists for windows authentication?
A. < Credential>
B. < authorization>
C. < identity>
D. < authentiation>
Ans: < authorization>

36. Where do we include the user lists for Form authentication?
A. < credential>
B. < authorization>
C. < Identity>
D. < authentication>
Ans: < credential>

37. Which of the following authentication is best suited for a corporate network?
A. Windows
B. Form
C. User
D. All
Ans: Windows

38. What attributes do you use to hide a public .Net class from COM?
A. DLLImport Attributes
B. ComVisible attributes
C. COM Interop
D. All
Ans: ComVisible attributes

39. By default, code written with the Debug class is stripped out of release builds.
A. Yes
B. No
Ans: Yes

40. ___________________ tests make sure that new code does not break existing code.
A. Regression tests
B. Integration tests
C. Unit tests
D. Load test
Ans: Integration tests

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10 Page11 Page12 Page13 Page14

No comments:

Post a Comment