Pages

Thursday, 17 September 2015

ASP.Net Multiple Choice Questions And Answers

21. How do you get information from a form that is submitted using the "post" method?
A. Request.QueryString
B. Request.Form
C. Response.write
D. Response.writeln
Ans: Request.Form

22. Which object can help you maintain data across users?
A. Application object
B. Session object
C. Response object
D. Server object
Ans: Application object

23. Which of the following ASP.NET object encapsulates the state of the client?
A. Session object
B. Application object
C. Response object
D. Server object
Ans: Session object

24. Which of the following object is used along with application object in order to ensure that only one process accesses a variable at a time?
A. Synchronize
B. Synchronize()
C. ThreadLock
D. Lock()
Ans: Synchronize()

25. Which of the following control is used to validate that two fields are equal?
A. RegularExpressionValidator
B. CompareValidator
C. equals() method
D. RequiredFieldValidator
Ans: CompareValidator

26. Mode of storing ASP.NET session
A. InProc
B. StateServer
C. SQL Server
D. All of the above
Ans: All of the above

27. Which of the following is not the way to maintain state?
A. View state
B. Cookies
C. Hidden fields
D. Request object
Ans: Request object

28. You can have only one Global.asax file per project.
A. Yes
B. No
Ans: Yes

29. ______________ element in the web.config file to run code using the permissions of a specific user
A. < credential> element
B. < authentication> element
C. < authorization> element
D. < identity> element
Ans: < identity> element

30. __________________ is a special subfolder within the windows folder that stores the shared .NET component.
A. /bin
B. GAC
C. Root
Ans: GAC

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10 Page11 Page12 Page13 Page14

No comments:

Post a Comment