Pages

Thursday, 10 September 2015

WPF Online Quiz Questions And Answers

31.The________attribute works for FrameworkElement and FrameworkContentElement used for consistency.
A. Class
B. Name
C. Key
D. Value
Ans: B

32.All XAML resources should have an________attribute in WPF.
A. x:Name
B. x:Class
C. x:Value
D. x:Key
Ans: D

33. x:Null specifies null as a value for a property and can be used either for attributes or property element values.True or False?
A. True
B. False
Ans: A

34.__________provides a value for a property by deferring that value to be a run-time reference to a resource. 
A. StaticResource
B. DynamicResource
C. RelativeSource
D. Binding
Ans: B

35.___________provides a value for a property by substituting the value of an already defined resource. 
A. StaticResource
B. DynamicResource
C. RelativeSource
D. Binding
Ans: A

36.____________provides source information for a Binding that can navigate several possible relationships in the run-time object tree.
A. StaticResource
B. DynamicResource
C. RelativeSource
D. Binding
Ans: C

37._________provides a data bound value for a property, using the data context that applies to the parent object at run time.
A. StaticResource
B. DynamicResource
C. RelativeSource
D. Binding
Ans: D

38. What is full form of WPF?
a)Windows Presentation FoundationClass
b)Windows Precomputed FoundationClass
c)Windows Presentation Functions
d)None of These
Ans: A

39. What is XAML?
a)Extensible and Markup Language
b)Extensible Application Markup Language
c)Xtra Application Markup Language
d)None of These
Ans: B

40. Does that mean WPF has replaced DirectX?
a)Yes
b)No
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 

No comments:

Post a Comment