Pages

Thursday, 10 September 2015

WPF Multiple Choice Questions And Answers

21.In DockPanel Child controls are aligned to the edges of the panel.True or False?>
A. True
B. False
Ans: A

22.Which of the following is not WPF model(used to create a new control/custom control)?
A. User Control Model
B. Control Model
C. Framework Element Model
D. Element Model
Ans: D

23.One of the primary architectural philosophies used in building WPF was a preference for properties over methods or events.
A. True
B. False
Ans: A

24.Which of the following class is used to implement Trees in WPF?
A. LogicalTreeHelper
B. VisualTreeHelper
C. AbstractTreeHelper
D. a & b
Ans: D

25._______class provides the GetChildren, GetParent, and FindLogicalNode methods for logical tree traversal. 
A. LogicalTreeHelper
B. VisualTreeHelper
C. AbstractTreeHelper
D. a & b
Ans:A

26. ________ is a DependencyProperty instance, which is obtained as a return value when registering a dependency property, and then stored as a static member of a class.
A. Dependency property
B. Dependency property identifier
C. CLR "wrapper"
D. None of above
Ans: B

27. Windows Presentation Foundation (WPF) introduces _______ events that can invoke handlers that exist on various listeners in the element tree of an application.
A. routed
B. bubbled
C. child
D. None of above
Ans: A

28.Comments in XAML are marked with the ______ tag. 
A. <!-- -->
B. <!-- --!>
C. <%-- --%>
D. None of above
Ans: A

29. XAML files can be created and edited with visual design tools such as Microsoft Expression Blend, ________, and the hostable Windows Workflow Foundation visual designer. 
A. Microsoft SQL Server
B. ASP.NET
C. SQL Server Compact
D. Microsoft Visual Studio
Ans: D

30. The x:Class attribute references the code-behind for this XAML window.True or False?
A. True
B. False
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 

1 comment:

  1. Tks very much for your post.

    Avoid surprises — interviews need preparation. Some questions come up time and time again — usually about you, your experience and the job itself. We've gathered together the most common questions so you can get your preparation off to a flying start.

    You also find all interview questions at link at the end of this post.

    Source: Download Ebook: Ultimate Guide To Job Interview Questions Answers:

    Best rgs

    ReplyDelete