Pages

Wednesday, 9 September 2015

WPF Objective type Questions and Answers

11.WPF is a replacement to DirectX.True or False?
A. True
B. False
Ans: B

12.which is dependency property in this code:<Rectangle Width="131" Canvas.Left="74" /> 
A. Width
B. Canvas.Left
C. Canvas
D. None of above
Ans: B

13. Transformations are available in which namespace?
A. System.Windows.UIElement
B. System.Windows.FrameworkElement
C. System.Windows.Media
D. None of above
Ans: C

14.Which tool(s)is/are used to develop WPF applications?
A. Visual Studio
B. Expression Blend
C. Both a & b
D. Only a
Ans: C

15.WrapPanel Class comes under___________ assembly.
A. PresentationCore
B. PresentationFramework
C. milcore
D. None of above
Ans: B

16.Development is more efficient because designers can implement an application's appearance simultaneously with developers who are implementing the application's behavior.True or false?
A. True
B. False
Ans: A

17.A key element of the Trustworthy Computing initiative in WPF is_______. 
A. XAML
B. SDL
C. XAP
D. None of above
Ans: B

18.Which of the following is routing strategy of Routed events? 
A. Bubbling
B. Direct
C. Tunneling
D. All of above
Ans: D

19. Child controls are virtualized and arranged on a single line that is either horizontally or vertically oriented. Is true about?
A. DockPanel
B. VirtualizingStackPanel
C. WrapPanel
D. StackPanel
Ans: B

20.Child controls are positioned in left-to-right order and wrapped to the next line when there are more controls on the current line than space allows.Is true about? 
A. WrapPanel
B. StackPanel
C. VirtualizingStackPanel
D. DockPanel
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 

No comments:

Post a Comment