Pages

Wednesday, 9 September 2015

Wimax Online Quiz Questions And Answers

31. Which broadcast messages describe the burst profiles that can be used on the uplink channel?
A UUIC
B UCD
C UL-MAP
D FCH
Ans: B

32. A   Payload Header Suppression allows to reduce the redundant information in the payload header in the MAC SDU of the higher layer
A. True
B. False
Ans: B

33. Payload Header Suppression follows the same rules for both ATM and Packet Convergence Sublayer
A. True
B. False
Ans: A

34. Payload Header Suppression is a mandatory feature defined by the 802.16 standard
A. True
B. False
Ans: A

35. What's Ranging?
A The procedure used by SS to move to a new WiMAX cell
B The procedure used by SS to acquire correct transmission parameters
C The procedure used by SS to allocate subcarriers to subchannels
D The procedure used by SS to require bandwidth allocation
Ans: B

36. Which are the main functions performed by the MAC Convergence Sublayer?
A Fragmentation
B Payload Header Suppression
C Classification and Mapping
D Concatenation
Ans:  B, C

37. Which is not a correct specification of the Wireless MAN-OFDMA Physical Interface?
A Frequency Bands < 11 Ghz
B Support of both TDD and FDD
C 128, 512, 1024, 2048 subcarriers
D Support of TDD only
Ans:  D

38. Which is not a component of a WiMAX system profile?
A MAC Profile
B PHY Profile
C RF Profile
D Power Class Profile
E Security Profile
Ans: E

39. How is called the group of BSs involved in a MDHO/FBSS procedure?
A Dynamic Set
B Active Set
C Diversity Set
D Paging Group
Ans:  B

40. Which broadcast message describe the burst profiles that can be used on the downlink channel?
A DL-MAP
B DUIC
C DCD
D FCH
Ans:  C

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment