Pages

Sunday, 6 September 2015

vmware Online Quiz Questions And Answers

31.The default security policy on a Port Group is:
A. Reject, Accept, Accept
B. Reject, Reject, Reject
C. Accept, Accept, Accept
D. Reject, Reject, Accept
Ans: A


32.When deploying hosts with VMware Auto Deploy, which is the recommended method to configure ESXi once it has been installed?
A. Host Profiles
B. PowerCLI
C. Manually
D. via Direct Console
Ans: A

33.What is an HA Slot?
A. A slot is a logical representation of the memory and CPU resources that satisfy the requirements for any powered-on virtual machine in the cluster.
B. A slot is a given to each Host in an HA Cluster, there is a maximum of 32 in an HA Cluster
C. A slot is given to each Virtual Machine, this determines the restart priority.
D. A slot has nothing to do with HA, it's how DRS calculates which Virtual Machine should be placed where.
Ans: A

34.Which new version of VMFS is introduced by vSphere 5?
A. VMFS-2
B. VMFS-3
C. VMFS-5
D. VMFS-4
Ans: C

35.ESXi 5.0 supports only LAHF and SAHF CPU instructions?
A. True
B. False
Ans: A

36.Which of the following is no longer available with vSphere 5?
A. ESX
B. vCenter
C. vSphere Client
D. PowerCLI
Ans: D

37.Which if the following is not a supported location for a host diagnostic partition?
A. Shared local storage
B. Private local storage
C. Private SAN storage
D. Shared SAN storage
Ans: A

38.Which of the following actions is not available via the Direct Console?
A. Shutdown host
B. Enter host into Maintenance Mode
C. View host logs
D. Configure host DNS
Ans: B

39.Which vSphere feature provides dynamic allocation of storage capacity?
A. vStorage APIs / VCB
B. Thinapp
C. sDRS
D. vStorage Thin Provisioning
Ans: C

40.To improve security which new feature has been added to ESXi?
A. Firewall
B. Local Mode
C. Anti-Virus
D. vShield
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5

No comments:

Post a Comment