Pages

Wednesday, 9 September 2015

UBR Objective type Questions and Answers

11. Frame Relay networks offer an option called ______________ that sends voice through the network.
A) VOFR
B) FRAD
C) MUX
D) none of the above
Ans: A

12. ________ is the cell relay protocol designed by the corresponding Forum and adopted by the ITU-T.
A) X.25
B) Frame Relay
C) ATM
D) none of the above
Ans: C

13. A _______ is defined as a small, fixed-size block of information.
A) frame
B) packet
C) cell
D) none of the above
Ans: C

14. In ATM, a virtual connection is defined by _________.
A) VPI
B) VCI
C) DLCI
D) a combination of (a) and (b)
Ans: D

15. The ATM standard defines ______ layers.
A) two
B) three
C) four
D) five
Ans: B

16. The VPI of a UNI is _______ bits in length.
A) 8
B) 12
C) 16
D) 24
Ans: A

17. The VPI of an NNI is _______ bits in length.
A) 8
B) 12
C) 16
D) 24
Ans: B

18. The ATM data packet is a cell composed of ______ bytes.
A) 40
B) 50
C) 52
D) 53
Ans: D

19. ______ eliminates the varying delay times associated with different-size packets.
A) X.25
B) Frame Relay
C) ATM
D) all of the above
Ans: C

20. A(n) ______ is the interface between a user and an ATM switch.
A) UNI
B) NNI
C) NNN
D) None of the above
Ans: A

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment