Pages

Wednesday, 9 September 2015

UBR Multiple Choice Questions And Answers

21. _________ is the interface between two ATM switches.
A) UNI
B) NNI
C) NNN
D) none of the above
Ans: B

22. In ATM, connection between two endpoints is accomplished through _______.
A) TPs
B) VPs
C) VCs
D) all of the above
Ans: D

23. In ATM, the _______layer accepts transmissions from upper-layer services and maps them into ATM cells.
A) physical
B) ATM
C) AAL
D) none of the above
Ans: C

24. In ATM, the ______ layer provides routing, traffic management, switching, and multiplexing services.
A) physical
B) ATM
C) AAL
D) none of the above
Ans: B

25. In ATM, the _____ layer defines the transmission medium, bit transmission, encoding, and electrical-to-optical transformation.
A) physical
B) ATM layer
C) AAL
D) none of the above
Ans: A

26. The AAL is divided into _______ sublayers.
A) two
B) three
C) four
D) none of the above
Ans: A

27. In ATM, ______ is for constant-bit-rate data.
A) AAL1
B) AAL2
C) AAL3/4
D) AAL5
Ans: A

28. In ATM, _______is for short packets.
A) AAL1
B) AAL2
C) AAL3/4
D) AAL5
Ans: B

29. In ATM, _____ is for conventional packet switching (virtual-circuit approach or datagram approach).
A) AAL1
B) AAL2
C) AAL3/4
D) AAL5
Ans: C

30. In ATM, ______ is for packets requiring no sequencing and no error control mechanism.
A) AAL1
B) AAL2
C) AAL3/4
D) AAL5
Ans: D

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment