Pages

Wednesday, 9 September 2015

UBR Online Quiz Questions And Answers

31. ________ technology can be adapted for use in a LAN (ATM LAN).
A) X.25
B) Frame Relay
C) ATM
D) none of the above
Ans: C

32. In a _____ ATM LAN, an ATM switch connects stations.
A) pure
B) legacy
C) mixed architecture
D) none of the above
Ans: A

33. In a _______ ATM LAN, the backbone that connects traditional LANs uses ATM technology.
A) pure
B) legacy
C) mixed architecture
D) none of the above
Ans: B

34. A _______ ATM LAN combines features of a pure ATM LAN and a legacy ATM LAN.
A) pure
B) legacy
C) mixed architecture
D) none of the above
Ans: C

35. A _________ traffic model has a data rate that does not change.
A) constant bit rate
B) variable bit rate
C) bursty
D) none of the above
Ans: A

36. In the ________ traffic model, the rate of the data flow changes in time, with the changes smooth instead of sudden and sharp.
A) constant bit rate
B) variable bit rate
C) bursty
D) none of the above
Ans: B

37. In the ______ traffic model, the data rate changes suddenly in a very short time.
A) constant bit rate
B) variable bit rate
C) bursty
D) none of the above
Ans: C

38. In ATM, the _________ class is designed for customers who need real-time audio or video services. The service is similar to that provided by a dedicated line such as a T line.
A) CBR
B) VBR
C) ABR
D) UBR
Ans: A

39. In ATM, the _________ class is divided into two subclasses: real-time (VBR-RT) and non-real-time (VBR-NRT). VBR-RT is designed for those users who need real-time services (such as voice and video transmission) and use compression techniques to create a variable bit rate. VBR-NRT is designed for those users who do not need real-time services but use compression techniques to create a variable bit rate.
A) CBR
B) VBR
C) ABR
D) UBR
Ans: B

40. In ATM, the _________ class delivers cells at a minimum rate. If more network capacity is available, this minimum rate can be exceeded.
A) CBR
B) VBR
C) ABR
D) UBR
Ans: C

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment