Pages

Wednesday, 9 September 2015

Top 46 UBR Objective type Questions and Answers

1. ________ is a virtual-circuit wide-area network that was designed in response to demands for a new type of WAN in the late 1980s and early 1990s.
A) X.25
B) Frame Relay
C) ATM
D) none of the above
Ans: B

2. Frame Relay provides ________.
A) PVCs
B) SVCs
C) either (a) or (b)
D) neither (a) nor (b)
Ans:C

3. VCIs in Frame Relay are called ______.
A) PVC
B) SVC
C) DLCIs
D) none of the above
Ans: C

4. In Frame Relay, when a _____ is selected, the corresponding table entry is recorded for all switches by the administrator
A) PVC
B) SVC
C) either (a) or (b)
D) neither (a) nor (b)
Ans: A

5. In Frame Relay, when. ______ is selected, it requires establishing and terminating phases
A) a PVC
B) an SVC
C) either (a) or (b)
D) neither (a) nor (b)
Ans: B

6. Frame Relay has _______.
A) only the physical layer
B) only the data link
C) the physical and data link layers
D) the physical, data link, and network layers
Ans: C

7. At the data link layer, Frame Relay uses a protocol that supports _____control.
A) flow
B) error
C) either (a) or (b)
D) neither (a) nor (b)
Ans: D

8. In Frame Relay, an address can be ________ bytes.
A) only 2
B) 2 to 3
C) 2 to 4
D) none of the above
Ans: C

9. In Frame Relay, the EA field defines the number of bytes; it is _____ in the last byte of the address.
A) 0
B) 1
C) 2
D) 3
Ans: B

10. To handle frames arriving from other protocols, Frame Relay uses a device called a _________.
A) VOFR
B) FRAD
C) MUX
D) none of the above
Ans: B

More Questions & Answers:-

No comments:

Post a Comment