Pages

Wednesday, 23 September 2015

Tricky QTP Objective Type Questions And Answers

71) What is created, by default, with each new action?
A. Local Data Sheet, Global Data Sheet, Folder
B. Local Object Repository, Local Data Sheet, Folder
C. Global Data Sheet, Local Object Repository, Folder
D. Local Data Sheet, Global Data Sheet, Local Object Repository
Ans: B

72) What are the available environment variable type(s)?
A. Built-in
B. User-defined
C. User-function
D. Built-in, User-defined
Ans: D

73) If the Global Data sheet contains no data and the Local Datasheet contains two rows of data, how many times will the test iterate?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 5
Ans: A

74) What is the first thing that must be defined in a Recovery Scenario?
A. Trigger
B. Recovery Operation
C. Recovery Scenario Name
D. The Function used in the scenario
Ans:  A

75) What are bitmap checkpoints sensitive to?
A. Image size and object type
B. Object type and image type
C. Screen resolution and object type
D. Screen resolution and image size
Ans: D

76) To use low-level recording, what must you do first?
A. Start a new test
B. Be in the Keyword view
C. Be recording in Normal mode
D. Click Low Level Recoding under the Automation Menu
Ans: C

77) How do you close the database session after examining the results of an SQL query?
A. Call the ADO.Close function
B. Use the close method for the RecordSet object
C. Set the RecordSet and Connection objects equal to Nothing
D. Use the close method for the RecordSet and Connection objects
Ans: D

78) What are the available trigger event types?
A. Pop-up window, object state, VBScript event
B. Object State, VBScript event, Application crash
C. Pop-up window, object state, test run error, QTP crash
D. Pop-up window, object state, test run error, application crash
Ans: D

79) What are the two most commonly used ADO objects?
A. Fields
B. Execute
C. Connection, RecordSet
D. Open, ConnectionString
Ans: C

80) What does the GetTOProperty method do?
A. Retrieves the value of a property from a test object
B. Retrieves the available properties from a test object
C. Retrieves the value of a property from a run-time object
D. Retrieves the available properties from a run-time object
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment