Pages

Wednesday, 23 September 2015

Common QTP Multiple Choice Questions And Answers

81) Checkpoint which is being used for verifying the web page with W3C standard is
A. Bitmap checkpoint
B. Standard checkpoint
C. Accessibility checkpoint
D. XML checkpoint
Ans: C

82) How do you declare a constant?
A. Dim statement
B. Con statement
C. Const statement
D. Option Explicit statement
Ans: A

83) Can a single test script have multiple Recover Scenarios?
A.  YES
B.  NO
Ans: A

84) Is Reporter.ReportEvent Library Function is used to display images in test results ?
A.  YES
B.  NO
Ans: A

85) Can User-Defined Environment Variables be used outside the QTP Environment ?
A.  YES
B.  NO
Ans: B

86) Will Test Results be automatically be stored in Quality Center (QC) if we run the test script from QC
A.  YES
B.  NO
Ans: A

87) Can QTP be integrated with Test Director (TD)?
A.  YES
B.  NO
Ans: A

88) Select the tools that can NOT be integrated with QTP :-
A.  Quality Center
B.  Winrunner
C.  Silk Runner
D.  Test Director
Ans: C

89) Select valid syntax of CallFuncEx command
A.  CallFuncEx ModulePath, Function, RunMinimized, CloseApp [ , Arguments ]
B.  CallFuncEx Function, ModulePath, RunMinimized, CloseApp [ , Arguments ]
C.  CallFuncEx ModulePath, Function, CloseApp [ , Arguments ] ,RunMinimized
D.  CallFuncEx Function ,ModulePath, CloseApp [ , Arguments ] , RunMinimized
Ans: A

90) Can multiple instances/processes/sessions/windows of QTP be run at the same time?
A.  YES
B.  NO
Ans: B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 Page10

No comments:

Post a Comment