Pages

Saturday, 5 September 2015

Top 94 Selenium Objective type Questions and Answers

1. The test language usually used in Selenium is ________________.
A. PHP
B. Python
C. JavaScript
D. None of the above
Ans: C

2. The term AJAX expands to ________.
A. Asynchronous Java and XML
B. Asynchronous JavaScript and XML
C. Accumulated Java and XML
D. None of the above
Ans: B

3. The term JSON refers to ______________.
A. JavaScript Object Notation
B. Java Object Notation
C. Java Object Naming
D. None of the above
Ans: A

4. Selenium tests _____________.
A. DOS applications
B. Browser-based applications
C. GUI applications
D. None of the above
Ans: B

5. Selenium variables are stored in _____________.
A. storedVars
B. storedVariables
C. VariablesStore
D. None of the above
Ans: A

6. Which selenium command check whether specific text exists somewhere on the page ?
A. verifyTextPresent
B. verifyTextPresent
C. CheckTextPresent
D. VerifyPresentText
Ans: A

7. What does the term CSS refers to ?
A. Cascade Style Sheets
B. Cascading Style Sheets
C. Clear Style Sheets
D. Catering Style Sheets
Ans: B

8. What is Selenium IDE ?
A. Windows Software
B. Firefox Plug-in
C. Java Software
D. Flash Plug-in
Ans: B

9. What is called that scale for large test suites or test suites that must be run in multiple environments?
A. Selenium-Grid
B. Selenium RC
C. Selenium Web driver
D. Selenium NG
Ans: A

10. Where is XPath used in ?
A. XML documents
B. MS-Word documents
C. MS-Excel documents
D. MS-PowerPoint documents
Ans: A

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9 

1 comment:

  1. Tks very much for your post.

    Avoid surprises — interviews need preparation. Some questions come up time and time again — usually about you, your experience and the job itself. We've gathered together the most common questions so you can get your preparation off to a flying start.

    You also find all interview questions at link at the end of this post.

    Source: Download Ebook: Ultimate Guide To Job Interview Questions Answers:

    Best rgs

    ReplyDelete