Friday, 4 September 2015

Top 50 SAP BO Objective type Questions and Answers

1. Which method can you use to insert field objects into a Crystal report? 
a.Select the Field option from the Insert menu.
b.Right-click the area where you want the field object to appear, then select Insert Field Object from the Context menu.
c.Click the field name, drag it to the desired position and release the mouse button to insert.
d.Click the Field button on the Formatting toolbar.
Answer :C

2. You need a report that shows all customers and allows the report reader to view either a report listing all days in the month to date or to view only the customers with daily sales greater than $5000. You decide to use report alerts to accomplish this. Which formula properly sets the alert condition?
a. Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000
b. Sum ({Orders.Order Date}, {Orders.Order Amount}, "daily") > 5000}
c. IF Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000 THEN crCondition = "Enabled"
d. IF Sum ({Orders.Order Amount}, {Orders.Order Date}, "daily") > 5000 THEN AlertMessage = "Enabled"
Answer : A

3. Which two formulas can you use to determine whether the content of a string is a number? (Choose two.) 
a. IsNumber({Orders.Customer ID})
b. NumberText({Orders.Customer ID})
c. IsNumeric({Orders.Customer ID})
d. NumericText({Orders.Customer ID})
Answer : C, D

4. In Crystal Reports you select multiple report objects at the same time. Which two menu options become available when you right-click one of the selected objects? (Choose two.) 
a. Move
b. Insert
c. Delete
d. Copy
e. Cut
Answer : D, E

5. You want to see a list of formulas containing references to a specific field. Which method can you use?
a. Browse Field
b. Repository Explorer
c. Formula Field Search
d. Global Formula Search
Answer : D

6. You copy a report from BusinessObjects Enterprise and modify the report. Which two methods can you use to save changes back to BusinessObjects Enterprise? (Choose two.) 
a. Save the report using the Report Explorer.
b. From the Main menu, select Save and choose Enterprise.
c. From the Main menu, select Save and choose Web Folders.
d. Save the report using the Repository Explorer.
Answer: B, D

7. Which two methods can you use to change the appearance of an object that you add to a Crystal report? (Choose two.) 
a. Hold down CTRL Spacebar and click on the object.
b. Right-click the object and use the Format Editor.
c. Select the object and use the Formatting toolbar.
d. Drag-and-drop the object to the Formatting toolbar.
Answer: B, C

8. What two configuration options are valid for long Lists of Values (LOV) in Crystal Reports 2008? (Choose two.) 
a. UI Batch Size
b. Database Timeout
c. Maximum LOV Size
d. Maximum Rowset Records
Answer: A, C

9. Which two statements describe how optional prompts behave in Crystal Reports 2008? (Choose two.) 
a. If no value is entered in the prompt, all values are returned.
b. If no value is entered in the prompt, no values are returned.
c. If the parent prompt is optional, the child prompt must be optional.
d. If the child prompt is optional, the parent prompt must be optional.
Answer: A, C

10. Which formula uses the correct syntax to assign a variable a value in Crystal syntax? 
a. Numbervar x; x = 5;
b. Dim x as Number x = 5
c. Dim x as Number x := 5
d. Numbervar x; x := 5;
Answer: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 

No comments:

Post a Comment