Friday, 4 September 2015

SAP BO Objective type Questions and Answers

11. You create a new Crystal report and want to add a Top N sort, but the Group Sort Expert is inactive. How can you activate the Group Sort Expert? 
a. Insert a group name field.
b. Insert a summary field.
c. Insert a running total field.
d. Insert a formula field.
Answer: B

12. You must create a static array in a Crystal report to be used for numeric calculations in other formulas. How can you do this? 
a. Global NumberVar Array newArray := Array (1, 2, 3, 4, 5);
b. Global NumberVar Array newArray := MakeArray (1, 2, 3, 4, 5);
c. Global NumberVar Array newArray := CreateArray (1, 2, 3, 4, 5);
d. Global NumberVar Array newArray := DefineArray (1, 2, 3, 4, 5);
Answer: B

13. When should you use parameters?
a. When creating conditional Top N reports.
b. When identifying the data source location.
c. When identifying trends in data.
d. When creating dynamic groups.
Answer: D

15. You are creating a Crystal report to show just the Top N countries in an international sales report based on total sales for the previous quarter. The value of N is dynamic. Which method must you use to achieve the required result?
a. Using the Group Select Expert, create a parameter to set the value of N. Add a conditional formula to view just the Top N countries.
b. After creating a parameter to set the value of N, reference that parameter within the Group Sort Expert. Refresh the report setting the value of N in the parameter to show just the Top N countries.
c. Using the Group Sort Expert, create a parameter to set the value of N. Refresh the report setting the value of N in the parameter to show just the Top N countries.
d. After creating a parameter to set the value of N, refresh the report to view just those countries with a grand total that is greater than N.
Answer: B

16. Which three lines of code will generate an error? (Choose three.) 
a. Local Number x := 1;
b. Local NumberVal x := 1;
c. Local NumberVar x := 1;
d. Local NumberValue x := 1;
Answer : A, B, D

17. You want to use the Workbench feature to manage multiple reports and publish them to BusinessObjects Enterprise as object packages. Your manager is concerned that any Crystal user could access and make changes to the reports located on the Workbench. How can you address your manager s concerns? 
a. Encrypt object packages.
b. Password protect object packages.
c. Assign appropriate permissions to object packages that are published to BusinessObjects Enterprise.
d. Track changes on object packages using the Dependency Checker.
Answer: C

18. You design a Crystal summary report that is grouped by Region then by Customer Name. The Details section is hidden. The report includes a bar chart that displays total orders by Customer Name for each Region group. Which procedure will display the chart beside the sections that show Customer Name and Total Sales? 
a. Place the chart in the Group Header #1 section and format the section to Underlay Following Sections.
b. Place the chart in the Details section and format the section to suppress if duplicated.
c. Place the chart in the Group Footer #2 section and format the section to Underlay Following Sections.
d. Place the chart in the Group Footer #2 section and format the section to suppress if duplicated.
Answer: A

19. What is the reason you cannot insert a Group layout chart in the Page Header section? 
a. You do not have access to the database.
b. The Page Header section is suppressed.
c. A Group layout chart cannot be placed in the Page Header section.
d. You have not saved the report with data.
Ans: C

20. After you select a BusinessObjects Universe to use as the data source for a Crystal report, you create a query using the BusinessObjects Query Panel. What must you do to access the underlying data source? 
a.Create a local cache of the data source.
b.Create a connection to the data source.
c.Create a local ODBC resource for the data source.
d.Log in to BusinessObjects Enterprise.
Answer: D


More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 

No comments:

Post a Comment