Pages

Saturday, 5 September 2015

Top 30 Social Media Marketing Objective type Questions and Answers

1. Social networks are organized primarily around __________.
a. brands
b. people
c. discussions
d. interests
Ans: b

2. Social networks have an enormous information sharing capacity. As such, they are a great distribution channel for ____________.
a. customer feedback
b. viral content
c. exclusive coupons
d. marketing messages
Ans: d

3. Which social network is considered the most popular for business to business marketing?
a. Facebook
b. Orkut
c. Ryze
d. LinkedIn
Ans: d

4. One advantage a non–profit has when opening a private social network is
a. its tax exempt status makes the start up cost of a private social network more affordable.
b. its supporters tend to spend more time using social networks.
c. that it has an immediate user base of people interested in the cause.
d. its supporters have a higher tolerance for marketing messages.
Ans: c

5. Larger social networking sites
a. will force niche social networks out of business.
b. set social media trends.
c. are expected to see declining growth rates.
d. are a better fit for most nonprofit organizations.
Ans: b

6. Facebook and LinkedIn are the most popular social networks globally.
a. True
b. False
Ans: b

7. The first step when marketing with social networks is to identify the goals and strategies.
a. True
b. False
Ans: a

8. Facebook Places is targeted to large brands and companies with big budgets.
a. True
b. False
Ans: b

9. It is considered a best practice to interact under a personal account on LinkedIn.
a. True
b. False
Ans: a

10. A white label social network's primary difference is that it is privately run by a nonprofit organization or corporation.
a. True
b. False
Ans: a

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment