Pages

Tuesday, 8 September 2015

Top 27 WCDMA Objective type Questions and Answers

1. Large number of user can be permitted if n is ____________

A. large enough
B. small enough
C. moderate
D. None of the above
Ans  : A
2. The air interface functions are structured into protocol layers. The third layer is
A. physical layer
B. link layer
C. network layer
D. abstract layer
Ans  : C

3. Medium access control and link access control are part of

A. physical layer
B. link layer
C. network layer
D. abstract layer
Ans  : B

4. Unlike GSM, in WCDMA there is ____________dedicated transport channel, DCH

A. one
B. two
C. three
D. four
Ans  : A

5. The spreading factor of the DPCCH is

A. 64
B. 128
C. 256
D. 512
Ans  : C

6. The downlink uses ______________ between the DPDCH and DPCCH and not IQ multiplexing.

A. frequency multiplexing
B. time multiplexing
C. Both 1 & 2
D. None of the above
Ans  : B

7. The common transport channels are divided into__________different channels.

A. two
B. three
C. five
D. six
Ans  : D

8. Which of these channel is optional?

A. RACH
B. BCH
C. DSCH
D. FACH
Ans  : C

9. Which of these transmit information about available random access codes and the types of transmit diversity methods

A. BCH
B. FACH
C. SCH
D. PCH
Ans  : A

10. Which of this a downlink channel that carries control to UE known to locate in the given cell

A. BCH
B. FACH
C. PCH
D. SCH
Ans  :  B


More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment