Pages

Sunday, 6 September 2015

Store Keeper Objective type Questions and Answers

11.  which statement is true when the User task's specified distribution method is Offer to All?
A. The work item is available to all users who are members of the specified organizational entity.
B. The work item is distributed to, and completed by all members of the specified organizational entity.
C. Work items are distributed to members of the specified organizational entity in strict rotational order.
D. Work items are distributed to members of the specified organizational entity in random order.
Ans: A

12.  when importing processes, what are two supported import formats in TIBCO Business Studio? (Choose
Two.)
A. BST
B. Archive
C. XFR
D. MAA
Ans: A,C

13.  Which two options are available when adding a binding to a form parameter in TIBCO Business Studio?
A. Is Updated By
B. Synchronizes With
C. Externally Updated
D. Scripted
Ans: A,B

14.  which type of file is used to deploy processes to the Active Matrix BPM server node?
A. DAA
B. EAR
C. JAR
D. MAA
Ans: C

15. which object management type should be used when cacheLoadconceptById () has been defined Explicitly to load objects?
A. In-memory
B. Cache only
C. Cache + Memory
D. Berkeley DB
Ans: B

16.  which two statements are true about Organization Models? (Choose two.)
A. They can be configured against multiple LDAPs.
B. They cannot be deployed independently of BPM applications.
C. They are optional if the BPM application is fully automated.
D. They can be shared by multiple BPM applications.
Ans: B,C

17. Which two statements are true about a new installation of TIBCO Business Events? (Choose two.)
A. An existing Eclipse installation can be used.
B. An existing Eclipse installation cannot be used.
C. TIBCO Business Events can be installed for use with TIBCO Business Studio business modeling
Software.
D. TIBCO Business Events cannot be installed for use with TIBCO Business Studio business modeling  Software.
Ans: A,C

18. Which Workflow Control Pattern should be used to achieve this functionality?
A. Structured Discriminator
B. Cancelling Discriminator
C. Structured Synchronizing Merge
D. Multi-Merge
Ans: A

19.  what are two uses of form bindings? (Choose two.)
A. To update a control property, based on a control value
B. To associate a rule with a private or shared action
C. To associate a control value with a form parameter
D. To update a rule, based on a form event
E. To allow an action to be shared with multiple rules
Ans: A,C

20.  which two types of Work Distribution Models are supported by Active Matrix 3PW (Choose two)
A. Pulled Distribution
B. Pushed Distribution
C. Allocated Distribution
D. Random Distribution
Ans: A,B

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment