Pages

Sunday, 6 September 2015

Top 30 Store Keeper Objective type Questions and Answers

1. You wish to add a third-party database driver to TIBCO Runtime Agent (TRA). Which command should you use?

A. AppManage
B. traDBConfig
C. traUpgradeManager
D. builder
Ans: D

2. Which web server implementation is used by default in Active Matrix Business Works?
A. Jetty
B. Tomcat
C. JBoss
D. Glassfish
Ans: B

3. which two statements are true about scripts? (Choose two.)
A. A script can be associated with a multi-instance task.
B. Business analysis capability is required to enter JavaScript to a Script task
C. It is possible to highlight all tasks that contain scripts in a process.
D. A script can be executed on a Start Timer Event.
Answer: B,D

4.  which two statements are true about TIBCO Business Studio Asset Central? (Choose two.)
A. It only allows for multiple versions of projects to be retained in the local workspace.
B. It allows for multiple versions of projects to be shared between multiple users via a source control
Server
C. It requires that process designers are permanently connected to the source control server.
D. It allows for a project to be checked out of the source control server and modified offline.
Answer: B

5. which two statements are true about scripts? (Choose two.)
A. A script can be associated with a multi-instance task.
B. Business analysis capability is required to enter JavaScript to a Script task
C. It is possible to highlight all tasks that contain scripts in a process.
D. A script can be executed on a Start Timer Event.
Ans: B,D

6.  which two statements are true about TIBCO Business Studio Asset Central? (Choose two.)
A. It only allows for multiple versions of projects to be retained in the local workspace.
B. It allows for multiple versions of projects to be shared between multiple users via a source control
Server
C. It requires that process designers are permanently connected to the source control server.
D. It allows for a project to be checked out of the source control server and modified offline.
Ans: B,D

7. What must be done to manage a TIBCO Administration Domain which spans multiple Subnets? 
 A. TIBCO Administration Domains are restricted to single subnets.
 B. Domain infrastructure handles this by design. No additional tasks are required.
 C. A TIBCO Rendezvous routing daemon (rvrd) must be configured on each subnet.
 D. JMS servers must be configured to forward messages to neighboring JMS servers
Ans: C

8.What happens when the process is run?
A. When any three of the Approval tasks has completed, one copy of the Review task will be sent out. The Remaining Approval task will be processed then ignored.
B. When any three of the Approval tasks has completed, one copy of the Review task will be sent out. The Remaining Approval task will be cancelled immediately.
C. When each of the first three Approval tasks completes, one copy of the Review task will be sent out, Resulting in three Review tasks. The remaining Approval task will be processed then ignored.
D. When each of the first three Approval tasks completes, one copy of the Review task will be sent out, Resulting in three Review tasks. The remaining Approval task will be cancelled immediately.
Ans: A

9.  which requirement must be met by User tasks that are chained together?
A. They must be offered to different participants.
B. They must have Offer to All as their distribution strategy.
C. They must have Offer to One as their distribution strategy.
D. They must be allocated to different participants.
Ans: B

10.  which two functions are available to the user when using a Supervisor Work View? (Choose two.)
A. Allocate selected work items to self
B. pend selected work items
C. Cancel selected work items
D. Allocate selected work items to offer set
E. Open selected work items
Ans:C,D


More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3

No comments:

Post a Comment