Pages

Saturday, 5 September 2015

SAP SRM Multiple Choice Questions And Answers

21. True or False: The terms Supplier Relationship Management (SRM) and Enterprise Buyer (EBP) are the same, and can be used interchangeably.?
A. True
B. B.  False
Ans: B

22. Which of the following is not a standard scenario available for SRM:
A.  Self Service Procurement
B.  Plan Driven Procurement
C.  Service Procurement
D.  Extended Classic Scenario
Ans: D

23. The following technical component(s) is/are mandatory for the Self Service Scenario in SRM 5.0:
A.  SAP SRM Server 5.5
B.  SAP Catalog Content Management 2.0 (CCM)
C.  XI Content for SAP SRM Server 5.5
D.  a and b
Ans: D

24. Which of the following reports update the status of the follow-on documents within the shopping cart history?
A.  BBP_GET_STATUS_2
B.  CLEAN_REQREQ_UP
C.  RSWUWFMLEC
D.  BBP_BW_SC2
Ans: A

25. What is the function of the RSWUWFMLEC report in EBP?
A.  To transfer purchase orders from EBP to the back-end system in a standalone scenario.
B.  To allow printing of the shopping cart.
C.  To send notifications for work items via e-mail to e-mail recipients.
D.  To provide the ability for approval preview in the shopping cart.
Ans: C

26. The following statements are true for the Extended Classic Implementation scenario:
A.  The leading document is created in SRM and a copy of the document is transferred to the back-end SAP system.
B.  The follow-on documents of confirmation and invoice can only be entered in the SAP back-end system.
C.  The purchase order can be changed in SAP R/3.
D.  The SAP Portal is not compatible with the Extended Classic Implementation scenario of SRM.
Ans: A

27. Which of the following statements are correct about the organization structure in EBP?
A.  The report BBP_CHECK_CONSISTENCY checks the consistency of the organization plan.
B.  An organization structure is required. The self service scenario cannot be implemented without the organization structure.
C.  The inheritance administration of attributes from PPOMA can be configured in table T77OMATTR.
D.  All of the above.
Ans: D

28. What statement(s) is correct regarding Plan Driven Procurement in SRM?
A.  It is one of the business scenarios in SRM.
B.  The report BBP_EXTREQ_TRANSFER is utilized in the SAP backend to transfer the relevant requisitions to EBP.
C.  The requirements created in the back-end system can be transferred to EBP where a shopping cart is created, and can then utilize the workflow start conditions rules to get approval(s).
D.   a and b
Ans: D

29. Which of the following is true concerning the workflows in SRM?
A.  The approval preview allows the end user to visualize all required approvals in a graphical and tabular format.
B.  As an alternative to the workflows supplied in the standard system, you can use the SLAPPROVER workflow to ensure more flexible assignment of users. This is a one-step approval workflow.
C.  "Ad-hoc" approval functionality provides the ability to dynamically insert approvers or reviewers within the approval chain for a document.
D.  All of the above
Ans: D

30. What elementary step(s) is/are associated with workflow customizing in SRM?
A.  The workflows to be used have to first be activated in customizing.
B.  Workflow start conditions need to be configured by business objects (eg. BUS2121 for the shopping cart).
C.  The IMG activity, "Maintain Standard Settings for SAP Business Workflow" can be configured by any user with access to this transaction.
D.   a and b
Ans: D

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4

No comments:

Post a Comment