Pages

Thursday, 17 September 2015

Page11 ASP.Net Online Quiz Questions And Answers

101. In your ASP.NET web application you want to display a list of clients on a Web page. The client list displays 10 clients at a time, and you require the ability to edit the clients. Which Web control is the best choice for this scenario?
A. The DetailsView control
B. The Table control
C. The GridView control
D. The FormView control
Ans: The GridView control

102. How to implement authentication via web.config?
A. Include the authentication element.
B. Include the authorization element.
C. Include the identity element.
D. Include the deny element.
Ans: Include the authorization element.

103. You need to store state data that is accessible to any user who connects to your Web application. Which object should you use?
A. Session
B. Application
C. Response.Cookies
D. Response.ViewState
Ans: Application

104. Explain the significance of Server .MapPath
A. Returns the Virtual Path of the web folder
B. Maps the specified virtual path to Physical path
C. Returns the physical file path that corresponds to virtual specified path
D. All the above
Ans: Returns the physical file path that corresponds to virtual specified path

105. ______________ element in the web.config file to run code using the permissions of a specific user
A. < credential> element
B. < authentication> element
C. < authorization> element
D. < identity> element
Ans: < identity> element

106. Which of the following is the way to monitor the web application?
A. MMC Event viewers
B. Performance logs
C. Alerts Snap-ins
D. ALL
Ans: ALL

107. For your ASP.NET web application your graphics designer created elaborate images that show the product lines of your company. Some of graphics of the product line are rectangular, circular, and others are having complex shapes. You need to use these images as a menu on your Web site. What is the best way of incorporating these images into your Web site?
A. Use ImageButton and use the x- and y-coordinates that are returned when the user clicks to figure out what product line the user clicked.
B. Use the Table, TableRow, and TableCell controls, break the image into pieces that are displayed in the cells, and use the TableCell control’s Click event to identify the product line that was clicked.
C. Use the MultiView control and break up the image into pieces that can be displayed in each View control for each product line. Use the Click event of the View to identify the product line that was clicked.
D. Use an ImageMap control and define hot spot areas for each of the product lines. Use the PostBackValue to identify the product line that was clicked.
Ans: Use an ImageMap control and define hot spot areas for each of the product lines. Use the PostBackValue to identify the product line that was clicked.

108. An ASP.NET page uses a Datagrid displays employee information.The Web application supports a large number of concurrent users, who will be saving data from the grid back to the database. It is important that the Web application doesn't overwhelm the Web Server.
A. Disable View State and don't use session state
B. Use View State
C. Use URL munging
D. Disable ViewState and use Session State
Ans: Disable View State and don't use session state

109. Which of these data source controls do not implement Caching?
A. LinqDataSource
B. ObjectDataSource
C. SqlDataSource
D. XmlDataSource
Ans: LinqDataSource

110. Which of the following is the default authentication mode for IIS?
A. Anonymous
B. Windows
C. Basic Authentication
D. None
Ans: Anonymous

More Questions & Answers:-
Page1 Page2 Page3 Page4 Page5 Page6 Page7 Page8 Page9
 Page10 Page11 Page12 Page13 Page14

No comments:

Post a Comment